HOUT

Let op: elke stuk hout wat op de site staat heeft noesten en nerven, dit maakt elk stuk Houtvanje juist levendig en uniek. We zullen er rekening mee houden dat een noest of grote nerf niet in “de weg” zal zitten.

KEURMERK EN WETTEN

Elk stuk hout is gerecycled hout of FSC hout, wij werken uitsluitend met houtleveranciers die voldoen aan ‘de europese houtwet (EUTR)’ en het FSC keurmerk hebben.

HOUTJES VOOR REIZIGERS

Zit jouw reisland er niet bij? Laat het ons weten zodat wij het voor je kunnen maken! Ook als je een ander formaat wilt hebben, wij denken graag met je mee! Mail naar info@houtvanje.com

BETALING

Betalen kan je met iDeal/ QRcode iDeal, Bancontact (België), Paypal of via directe bankoverschrijving.

Onze bankgegevens: NL63INGB0006199417 t.n.v. Houtvanje

VERZENDING EN BEZORGING

Verzendingen zijn GRATIS binnen Nederland en worden zo snel mogelijk verstuurd, altijd binnen 7 dagen. Mocht het product niet op voorraad zijn, zullen wij je altijd snel hiervan op de hoogte stellen. Je krijgt van tevoren een PostNL track trace code gestuurd, zodat je het pakket kunt volgen (let op: alleen voor gepersonaliseerde houtblokken). Sieraden worden per brievenbuspakket verzonden, hier krijg je geen track&trace van toegestuurd. Bij het per ongeluk foutief invullen van je gegevens zullen de extra kosten voor je eigen rekening zijn.

* Let op: gepersonaliseerde houtjes hebben een langere verzending; deze worden gedaan tussen de 5/7 werkdagen.

* Verzendingen naar Belgie en Duitsland hebben een vast tarief: €13,- voor pakketpost. €7,- voor brievenbuspost.

RUILEN OF RETOURNEREN

Ruilen of retourneren is mogelijk binnen 7 dagen na aankoop. Stuur een e-mail naar info@houtvanje.com en laat ons weten om welke bestelling het gaat. De kosten voor retour zenden zijn op eigen rekening. Uiteraard is het alleen mogelijk een artikel te ruilen of retourneren als het ongedragen is en onbeschadigd.

*Let op: gepersonaliseerde producten kunnen niet geruild of geretourneerd worden.