REDUCE, REUSE & RECYCLE

Omdat wij van de natuur houden, worden alle sieraden gemaakt van natuurproducten; hout, edelstenen en natuurstenen. Het hout dat wordt gebruikt is óf gerecycled hout, afgekeurd hout (met keurmerk), óf hout met keurmerk. Daarnaast worden bestellingen verstuurd in duurzaam karton, papier & verzendzakjes, om de natuur ook te behouden!

BETALING

Betalen kan je met iDeal/ QRcode iDeal, Bancontact (België), Paypal of via directe bankoverschrijving.

Onze bankgegevens: NL63INGB0006199417 t.n.v. Houtvanje

VERZENDING EN BEZORGING

Bestellingen boven €20,- zijn GRATIS binnen Nederland en worden zo snel mogelijk verstuurd, altijd binnen 1-4 dagen. Mocht het product niet op voorraad zijn, zullen wij je altijd snel hiervan op de hoogte stellen. Je krijgt van tevoren een PostNL track trace code gestuurd, zodat je het pakket kunt volgen (let op: alleen voor de houtblokken, niet voor sieraden). Sieraden worden per brievenbuspakket verzonden, hier krijg je geen track&trace van toegestuurd. Bij het per ongeluk foutief invullen van je gegevens zullen de extra kosten voor je eigen rekening zijn.

* Let op: gepersonaliseerde houtjes hebben een langere verzending; deze worden gedaan tussen de 3/5 werkdagen.

* Verzendingen naar Belgie en Duitsland hebben een vast tarief: €7,- voor pakketpost. €3,- voor brievenbuspost. Houd rekening met 2-3 werkdagen extra (ivm verzending PostNL).

RUILEN OF RETOURNEREN

Ruilen of retourneren is mogelijk binnen 14 dagen na aankoop. Stuur een e-mail naar info@houtvanje.com en laat ons weten om welke bestelling het gaat. De kosten voor retour zenden zijn op eigen rekening. Uiteraard is het alleen mogelijk een artikel te ruilen of retourneren als het ongedragen is en onbeschadigd.

*Let op: gepersonaliseerde producten kunnen niet geruild of geretourneerd worden.